VIANO SZERVES ÉS SZERVES-ÁSVÁNYI NÖVÉNYTÁPOK

Bio Happy Termékcsalád

BIO HAPPY LEVÉL-DÍSZNÖVÉNYTÁP 10-3-4 +2MgO

Viano HAPPY BIO, vízben 100%-ban oldódó szerves trágya, mely beltéri levéldísznövények tápanyag ellátásához készült. A magas nitrogéntartalom az optimális zöldtömeg növekedést, a magnézium jelenléte a levéldísznövényeknek sötétzöld színét biztosítsa. A dobozban 52db 5g-os tasak található, mely átlagosan 1-3 szobanövény 52 heti, azaz egy évi adagja. Egyszeri tápanyag utánpótláshoz elegendő: egy tasak tartalmát 1L kézmeleg (25°C) hőmérsékletű vízben feloldani, majd a növények talaját beöntözni. Figyelem: A tasakot nem kell kibontani, az vízben oldódó növényi származékból készült.

221415 52x5g 12db/gyűtő 5g (1 adag) / 1L
vízben oldva
J F M A M J J A S O N D
por (púder)

BIO HAPPY VIRÁGZÓ-DÍSZNÖVÉNYTÁP 6-5-12 +2MgO

Viano HAPPY BIO, vízben 100%-ban oldódó, szerves trágya, mely beltéri virágzó dísznövények tápanyag ellátásához készült. A magas kálium és foszfortartalom biztosítsa az optimális virágmennyiséget és a hosszantartó virágzást. A magnézium jelenléte a dísznövényeknek sötétzöld színt biztosít. A termék ajánlott az orchideák tápanyag utánpótlásához. A dobozban 52db 5g-os tasak található, mely átlagosan 1-3 szobanövény 52 heti, azaz egy évi adagja. Egyszeri tápanyag utánpótláshoz elegendő: egy tasak tartalmát 1L kézmeleg (25°C) hőmérsékletű vízben feloldani, majd a növények talaját beöntözni. Figyelem: A tasakot nem kell kibontani, az vízben oldódó növényi származékból készült.

221416 52x5g 12db/gyűtő 5g (1 adag) / 1L
vízben oldva
J F M A M J J A S O N D
por (púder)

BIO HAPPY PARADICSOM ÉS ZÖLDSÉGTÁP 6-5-12 +2MgO

Viano HAPPY BIO, vízben 100%-ban oldódó szerves trágya, mely paradicsomok, gyümölcszöldségek és gyümölcsök tápanyag ellátásához készült a „balkonkertészkedők” számára. A magas kálium és foszfortartalom biztosítsa az optimális virágzást és terméshozamot. A magas magnézium tartalom egészséges zöldtömeget és hosszabb ideig eltartható zamatos termést biztosít. Viano HAPPY BIO vízben oldódó szerves trágya ajánlott palántaneveléshez, üvegházi zöldségek és gyümölcsök tápanyag utánpótlásához. Egyszeri tápanyag utánpótláshoz elegendő: egy tasak tartalmát 1L kézmeleg (25°C) hőmérsékletű vízben feloldani, majd a  növények talaját beöntözni. Figyelem: A tasakot nem kell kibontani, az vízben oldódó növényi származékból készült.

221417 52x5g 12db/gyűtő 5g (1 adag) / 1L
vízben oldva
J F M A M J J A S O N D
por (púder)