VIANO SZERVES ÉS SZERVES-ÁSVÁNYI NÖVÉNYTÁPOK

TurfProf termékcsalád

VIANO TURFPROF START 18-3-3

Szerves ásványi trágya a gyepek tavaszi tápanyag utánpótláshoz valamint a talajok nitrogén szintjének megtartásához. Tavaszi alkalmazásával megfelelő mennyiségű nitrogénnel látja el a növekedésnek induló gyepet. A „STARTER” trágya használatával biztosított az erőteljes és egyenletes növekedés a vegetációs időszak kezdetén. A vetett gyep kineveléshez a 4 héttől (vagy első nyírástól) késő őszig használható. A kijuttatást követően a gyepfelületet öntözzük be. A nitrogén összetételének köszönhetően a termék egyenletes növekedési hatást biztosít, a tápanyag leadása 60 napon át biztosított.

222101 25Kg 36db/raklap 20-50g/m2
J F M A M J J A S O N D
RC granulátum

VIANO TURFPROF GREENBOOST 16-3-8 +2MgO +1Fe

Szerves ásványi trágya magas magnézium és vas tartalommal egész éves karbantartáshoz. A “ZÖLDÍTŐ” tápanyag magas vas és magnézium tartalmának köszönhetően a kijuttatástól számított 7-10 napon belül egyenletes mélyzöld színt biztosít a gyepnek. Egész éves alkalmazásával megfelelő mennyiségű nitrogénnel és káliummal látja el a növekvő gyepet. A kijuttatást követően a gyepfelületet öntözzük be. A nitrogén összetételének köszönhetően a termék egyenletes növekedési hatást biztosít, a tápanyag leadása 100 napon át biztosított.

222103 25Kg 36db/raklap 25-50g/m2
J F M A M J J A S O N D
RC granulátum

VIANO TURFPROF RECOVERY 8-6-13 +3MgO

Egy kiegyensúlyozott összetételű szerves ásványi trágya. Alkalmazása ajánlott felülvetésnél, a gyepvetést és gyepszőnyegezést megelőzően a magágy kialakításánál, “foltos” gyepfelületek javításánál. A termékben található magnézium és a vas biztosítsa a gyep mélyzöld színét. A „JAVÍTÓ” használata gyorsítja a magcsírázást és az új gyep erőteljes növekedését. A Humifirst jelenléte biztosítja a tápanyag könnyed és gyors felvételét, a gyökérzet gyors növekedését. A nitrogén összetételének köszönhetően a termék egyenletes növekedési hatást biztosít, a tápanyag leadása 100 napon át biztosított.

222105 25Kg 36db/raklap 20-50g/m2
J F M A M J J A S O N D
RC granulátum

VIANO TURFPROF POTASH 0-0-32

A TurfProf Potash egy magas kálium tartalmú szerves ásványi trágya. Használata ajánlott a homok felépítményű élőfüves sportpályák esetében, valamint ültetvényekben a magas kálium igényű növények tavaszi és őszi tápanyag utánpótlására. A szerves összetevőjű kálium a talajban fokozatosan szabadul fel, ezért a tápanyag 60 napon át biztosítja annak optimális jelenlétét. Ajánlott a növények vízháztartásának kezeléséhez, ezzel az aszálykárok nagymértékben enyhíthetők. A termék bármely Viano Turfprof trágyával egyidőben használható.

222203 25Kg 36db/raklap 40-60g/m2
J F M A M J J A S O N D
RC granulátum

VIANO TURFPROF TENSIO 7-3-11 +3MgO +WA

Egy különleges szerves-ásványi trágya mely WA (water agent) adalékot tartalmaz. Alkalmazása ajánlott a késő tavaszi és nyári csapadékszegény időszakban. A „VÍZÜGYNÖK” a WA adalék segítségével képes infiltrációs csatornákat létrehozni a gyökérzónában melyek elősegítik a víz, levegő és oldott tápanyag lejutását. Ezzel lelassítják vagy megállítják a gyep nyári gyökértömeg vesztését mely a nagy melegben és szárazságban a szénhidrátstop következményeként jelenik meg. A nitrogén összetételének köszönhetően a termék egyenletes növekedési hatást biztosít, a tápanyag leadása 100 napon át biztosított

221608 25Kg 36db/raklap 40-50g/m2
J F M A M J J A S O N D
RC granulátum

VIANO TURFPROF AUTUMN 5-5-20 +3MgO

Egy magas kálium tartalmú szerves ásványi trágya. Alkalmazása ajánlott a gyep téli időszakra való felkészítéséhez. A „KONDÍCIONÁLÓ” tápanyag használatával erőteljessé, szárazságtűrővé és fagyállóvá válik a gyep. Kijuttatását ajánlott szeptembertől késő novemberig végezni, ameddig a talaj hőmérséklete nem csökken tartósan 5-6°C alá. A kijuttatást követően locsoljuk be a gyepet. A nitrogén összetételének köszönhetően a termék egyenletes tápanyagutánpótlást biztosít, a tápanyag leadása 100 napon át biztosított.

222102 25Kg 36db/raklap 30-50g/m2
J F M A M J J A S O N D
RC granulátum